Lite snabb information

Hej alla skånska seniornätverkare!

Välkomna till vår hemsida som jag hoppas blir ett viktigt forum för att vi ska göra våra röster hörda och bidra till ökade framgångar för vårt folkparti.

Här kommer framöver att finns en hel del att läsa – hoppas jag.

Hälsningar

Lena Persson

Skånesamordnare

 

Liberala seniorer i Skåne

Hej alla liberala seniorer i Skåne!

Efter att länge ha funderat på att starta upp någon form av skånskt nätverk skickade jag förra året ut ett upprop som gav en hel del respons. Det blev snabbt en grupp som engagerade sig och vi har nu startat början till detta skånska seniornätverk och räknar med att inom en snar framtid finna dess arbetsformer. Sådant nätverk finns i många regioner och nu bör det vara vår tur!

Mycket arbete återstår och därför behöver vi din hjälp.

Nätverket ska i huvudsak engagera sig i och för de s.k äldrefrågorna, som för närvarande är i fokus i samhällsdebatten.

En viktig uppgift är att informera Barbro Westerholm och övriga liberala riksdagsledamöter om vilka frågor vi tycker är väsentliga att driva och skapa en kontakt mellan kommunala och regionala folkpartister. Genom vår aktivitet kan vi utbyta erfarenheter med partikamrater i de politiska organen och den lokala partiorganisationen och på så sätt ge varandra inspiration.

Under detta år har det utväxlats många tankar och idéer via mail och efterhand utkristalliserades alltså denna lilla ”kärntrupp” som mycket snabbt, entusiastiskt och konstruktivt tog tag i olika frågeställningar som väckts både regionalt och på riksplan.

Denna lilla grupp har nu träffats och skissat lite på arbetsuppgifter för den närmaste tiden och vi startar med denna information via Fp-hemsidan dit vi hoppas många liberala seniorer ska hitta.

Vi som tagit initiativet och som nu utgör den lilla kärngruppen är förutom jag själv – Lena Persson , Staffanstorp lenabirgittapersson@yahoo.se

också

Tore Bryneholt, Helsingborg tore.bryneholt@comhem.se

Yvonne Jandréus Bingsmarken, Skurup orkide46@gmail.com

Ingrid Sandelin, Sjöbo ingrid.sandelin@sjobo.nu

Hans Pedersen Dambo, Malmö hans@dambo.net

Tveka inte att ta kontakt !

Vår e-postadress är info@seniorliberaler.se och vår hemsida http://seniorliberaler.se eller nu i början http://seniorliberaler.se/wordpress